juni 2009

På campingtur...

Egg og pølse t frokost! :-)Dekke på med finaste stas!Camping e tøft!Dina på fjelltur!..Æ va der å..Slappe av i salongen;) he-he..Kjekk tur! =)

Hu som aldri sku ha sæ campingvogn..

Tøffaste vogna, hehe..Riktit så trevligt med nye, lyse kappa. :-) Mangle enda nye overgardina og trekk te putan..Over døra på vogna..ut i vår have;) søte puter:-)

Torvlegging

Før: Huset grasløst og med stillasTorv skjæres opp fra åkeren og fraktes med hjullasteren..Janus tar imot og legger torva på taket!Trengte litt hjelp med kranbil for å få torva på baksida av huset....

Den Store Barnedåpen 01.06.09

Prest og Gudmor :)Trøtt dåpsbarn vel hjemme..Prest, Gudmor Jane, Gudfar Ole, Fadder Anveig, Fadder Stein Ove,pappa, søstrene Reina, Dina og Frøya.Fornøyd mamma og pappa;)
Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits