Endelig - fått sydd en kjole etter et mønster fra S&S

Og det ble en babykjole str 62.
Helt enkel og grei, men det var et puslespill å få alle delene på plass til riktig tid i fht vrenging osv (for meg som er uerfaren med mønster og skrevne forklaringer, som jammen inneholder mange vanskeligere ord enn "sy bitene sammen"..).
Velvel.. here it is:

Fornøyd med denne.. Jeg tror ikke de blivende foreldre leser bloggen, men jeg lar det likevel være å nevne hvem den skal gå til. Håper de liker den i allefall, det ble fort noen timer med jobb! :)

Ingen kommentarer

Jannicke

10.10.2013 kl.18:56

Nydelig fin kjole!!! Har selv dette mønsteret og har sydd det et par ganger. Din versjon var flott og imponerende! Jeg har vel sydd den med knapper, mener jeg å huske, men jeg har litt mindre grad av glidelåsskrekk nå, så kan gjerne sy den med glidelås neste gang. Kanskje minstejenten på 4 mnd kan få seg en slik snart?

Jannicke

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

29, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits