Oppskrift på å sy lue

Etter å ha kommet over en genialt enkel oppskrift, må jeg bare tipse dere.
Jeg fant den på denne bloggen: http://kokalal.blogspot.com/2009/10/att-sy-en-mossa.html ,og der var den lenket direkte til oppskrifta.
Slik ble mine;Den største er lagt til et par cm i bredde/lengde, og passer perfekt til min datter på 6 år.
Apelua er til lillegutt på 1,5, og er sydd etter de opprinnelige målene.
Har du en annen oppskrift jeg kan få prøve, kanskje en det er enkelt å sy med for i? :-)

3 kommentarer

27.12.2011 kl.16:45

kult!

Linn

08.06.2012 kl.11:54

Hei!

Hvilke stoff blir brukt?

Therese F Mathisen

28.04.2013 kl.21:47

Hei

tusen takk for super link til luesøm! Var akkurat det jeg trengte i kveld, og etter et kort søk på google havnet jeg her hos deg! 30 min senere har guttungen ny lue, klar til barnehagen i morgen :)

Jannicke

10.10.2013 kl.18:53

Heisann!!

Leitet etter oppskrift på luer, for jeg kjente sytrangen igjen kom krypende, og fant bloggen din. Ble veldig nyskjerrig, siden jeg er født og oppvokst på Osterøy! Skal ta en nærmere titt på bloggen din, men synes ihvertfall luene var veldig fine! Keep on sewing!! :-)

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

29, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits