Sydd de siste dagene:

Sminkepung:Myntpung:

Gavepose:

Da ble det visst plutselig natt.......Zzzzzzzz...More to come:)

4 kommentarer

Ingrid

15.aug.2010 kl.02:07

Digger den øverste, den var kjempefin.

Oddbjørg

15.aug.2010 kl.09:18

Så fint alt blei!

Har du laga dei etter hode, eller har du ei oppskrift?

15.aug.2010 kl.11:04

Hei og tusen takk for det!! :)

Sminkepungen er laget av to Tilda-stoffer (+ strykeinnlegg), de er jo så fine!

Det finnes flere oppskrifter på nett hvordan lage sminkepung, så har jeg sett litt på dem og endt opp med en blandet løsning på hvordan jeg lager dem.. her er lenke til èn fin veiledning: http://sisselssyglede.blogspot.com/2010/04/kurs-i-sminkepung.html

Myntpungen laget jeg meg en mal til ved å legge to tefat ved siden av hverandre, tegne av og trekke en strek mellom dem vha en linjal (slik at det ble en oval sak)..så var det bare å klippe to lag med stoff + strykeinnlegg, legge på skråbånd og glidelås.

Gaveposen ble til underveis:)

Ingrid

15.aug.2010 kl.13:50

sv: Jeg har en veldig dårlig krølltang, så det tok hele 45 min. Var drittlei :p Men så hadde jeg i extentions på bildet, og da er det jo dobbelt så mye hår å krølle.

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits