Sommeravslutning i bhg

Tenk at det er siste barnehageavslutning for lille-store-jenta mi.. Fikk en klump i halsen da det ble utdelt diplom til skoleungene, må jeg innrømme..Det som er så artig å se når vi er ute i folkemengder, slik som her, er å se samholdet mellom jentene som ellers ikke gjør annet enn å krangle og terge når de er hjemme..Frøya ble med fram som backup for storesøster da hun skulle synge..:)og stilte seg fint ved siden av hverandre da de skulle samles.Her også, lillesøster er med fram (ved siden av Dina) da skoleungene skulle opptre.. Trygt :)

Én kommentar

Pia

23.jun.2010 kl.21:42

D e tydelig d e kje to småbeibiæ du har lenger, to storjentar - å ei som ska begynn på skola! Syns ikke d e lenge sian lille Dina va me på HiNT før første gang.. <3

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits