Enkel og rask decopage på isboks!

Eller karamellboks, som brukt her.
Finn først et stoff du vil bruke:Tegn på stoffet etter lokket på boksen:Klipp rundt, men klipp i tillegg inn marginen fra kanten på lokket, ellers går ikke stoffet ned i..:Mål omkretsen og høyda på boksen:Klipp og lim alt sammen. Så har du en ting og tang boks med eget motiv. Denne blir til å ha smådeler/leker oppi. :)Det bør vel komme et strøk med blank lakk over tøyet for å beskytte det bedre. Men det var tomt for det akkurat nå.
Nå blir det snart grilling i sola her..ha en finfin dag! :o)

2 kommentarer

21.jun.2010 kl.20:39

Den blei fin! og kjekt å ha ein boks med ett valgt mønster.

Har laga boksar som eg har hatt noko godt oppi (heimelaga knekkebrød feks), og limt på oppskrifta oppå. Kjekt å få tips om ting du lage :)

Trollemor

21.jun.2010 kl.23:09

Hei! Å, det var jo en god idè! Lager en del knekkebrød, så det hadde jo vært kjekt med en fin boks til dem! Takk for tips ;)

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits