Sy enkle babytøfler du og!


I kveld har jeg prøvd meg på et nytt produkt; babytøfler!Denne er av foret bomull og med fleece som innerfor. Det ble med denne ene i kveld, så det får bli en til i morgen..hva skal en med èn sko liksom..men poenget var at du også kan lage slike!
Oppskriften var grei å forstå, litt priklete arbeid å få sydd delene beint sammen - ellers helt topp!
Mønster og forklaring fant jeg hos Ohelene, HER.

Skal du prøve disse? Send meg lenke til bloggen din da, så jeg får se resultatet dersom du syr noen! :o)
God natt <3

4 kommentarer

Trine

17.jun.2010 kl.10:31

Sv: Takk for det Monica!:)

Trine

17.jun.2010 kl.10:32

Kjempefine tøfler da!! Lager du de med noe anti-skli under?

ohelene

17.jun.2010 kl.11:26

Søt tøffel!

Eg pleier lage begge tøflene parallellt. Då blir dei ferdige samtidig og det er lettare å få dei heilt like (pluss at eg syns det er veldig kjedelig å starte heilt på nytt med den andre tøffelen når den første er heilt ferdig).

Monica

17.jun.2010 kl.11:37

Trine: Ja jeg tenkte egentlig å få tak i noe slikt antisklistoff, men hadde ikke tålmodighet til å vente..ville prøve å lage med en gang, hehe! Dessuten er disse til ei nyfødt, så da går hun vel ikke så mye likevel :D Mandag skal jeg på S&S, da blir det vel å få taki noe gummistoff e.l som kan brukes under, må jo lage noe som lillegutt kan bruke da han begynner i bhg til høsten:)

Ohelene: Takk for det :) For å være ærlig lagde jeg de parallellt, men den første ble total katastrofe, så jeg måtte klippe av lengda på hælen og ta noen endringer før jeg sydde sammen denne (så den er egentlig den andre jeg lagde). Hadde ikke printeren hjemme, så jeg tegnet bare av mønsteret sånn cirka etter målene dine..men det gikk til slutt :)

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits