Da var jaggu Frøyacap`en produsert og!

Prinsessa mi :))
Det gikk litt kjappere å sy caps i dag, og da er det gøy!Ei som liker å posere ja...


Det blir nok noen fler, disse er fortsatt i prototypfasen;)
Hvilke hodeplagg liker du å bruke på ungene dine når det er sommer?

3 kommentarer

alt du vet er feil

14.jun.2010 kl.16:03

dette er første gangen jeg er på bloggen din.Men du hadde så utrolig fint design:O kjempe bra blogg :):):) vil nok forsette å følge med på den;)

btw, jeg har ett lite spørsmål på min blogg i det siste inelgget mitt. Hadde vært veldig koselig vis du kunne svart på det i kommentarfeltet. Tar deg ikke lange tiden. UANSETT, ha en forsatt fin dag.hihihih

14.jun.2010 kl.19:07

Fin hu e me cap! Arti at du får te å lag så my fint! Ungan her bruke sjelden hodeplagg på sommern, e da itj så my sol, hehe.. De handle vel å litt om at dæm har en lei tendens te å rot bort ting her i huset, Andrea fikk sæ nye solbrilla før hu la sæ lørdag kveld, å på søndag va dæm allerede bort..

Trollemor

15.jun.2010 kl.00:16

Alt du vet er feil: Takk for det, håper du titter innom igjen, det er jo kjekt! Jeg skal se nærmere på bloggen din og i morgen;)

Alexandra: Artig å sy, du må begynne du og! Lett å bli hekta :) Bruker vel ikke hodeplagg så mye pga faren for sola vi heller, det blir vel egentlig mest for pynt:) Hihi, lett å rote vekk eller ødelegge ting ja, her har jeg begynt å bremse innkjøp av generelle "ting-og-tang-plast-tull" til ungene, slik at det blir mindre søppel.. det var (er) en tendens til at moroa bare varer en dag likevel, så er det ikke interessant lenger.. vi har vel for lett tilgang på det vi vil ha nå for tida, slik at hver ting vi får ikke blir satt pris på. Som da jeg advarte Frøya mot å gå med videokameraet mitt en dag her, "for det ska itj bli ødelagt". Så fikk jeg til svar at "ja men da kjøpe vi bare nytt da vettu,mamma"... hihi. God natt! <3

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits