Råtøft vintagelooking stoff/print..

Falt totalt for dette stoffet da jeg så det på en ebay-auksjon..Dessverre kom det litt bort i sminkepungen og hadde kanskje egnet seg bedre til annet bruk, men samtidig liker jeg at ting er praktiske eller skal ha en funksjon, og ville ikke bare hengt stoffbiten opp til pynt heller!
Og siden det bare var en yard jeg fikk skaffet (mindre enn en meter) ble det heller ikke nok til å lage gardiner til syrommet av dem.. Ser du at printet illustrerer symønster på kjoler mellom kjoledamene?Hendelen er igjen av seilertau,men nå med perle i stedet for knapp..Og så måtte det bli en myntpung av restklippet:)Kva`sir do? ;)

Én kommentar

randrea

09.jun.2010 kl.23:35

Kjempe stilig! Så flink du er:-)

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits