Jey, fikk tak i blonder likevel :)

Og da ble den ferdige klesklypehengeren slik:Blonder rundt bilde og i nederkant.

Har i tillegg bestilt en pakke fra "Kort og godt" i dag, med flere bånd, knapper og diverse.
Det gledes! :-)

Svigermor ble glad for gaven forresten. Vi var der på besøk i dag og fråtset i mat og kaker..herlig.
Og nytt i kveld; Min lille 13 mnd "baby" sovnet i sin egen seng!
La han i senga og satt ved siden av, holdt handa inn mellom sprinklene.

Dette har jeg gjort noen kvelder nå, men om jeg har prøvd å gå, har han reist seg opp og ropt hver gang, så jeg har blitt sittende/liggende til jeg har sovnet selv..det som er nytt i kveld er da at etter å ha lagt han ned på puten igjen ca 20 ganger (uten skrik og dramatikk..) og han sovnet igjen, klarte jeg meg hele veien ned den knirkete trappa uten at han reagerte. Og han har nå sovet snart en hel time! :)

Kanskje det er håp for mer normale kvelder nå, der han ikke ligger på fanget til vi selv tar kveld..det skal bli godt.
Er likevel glad vi ikke har stresset leggingen med skrikenetter og skrekk.
Da vet jeg i allefall han er trygg og god når han sover der, og at han ikke bare godtar det etter å ha gitt opp protestene (jada, vet jeg er utrolig myk når det gjelder han her..). :)

Men selv om dette er tredjemann har jeg lært at om det skulle bli en neste gang, skulle jeg ikke ha begynt å brukt vogge i stua til dagsøvn, da den likevel må ut innen babyen blir så stor at han begynner å reise seg..da oppstår det ny situasjon rundt leggingen på dagtid (noe vi egentlig sliter litt med enda), i motsetning til om han hadde hatt den faste senga forbundet med søvn både på dag og natt.. To fluer i en smekk om han ligger i fast seng fra første stund!

Mannen i huset er i Telemark i natt, så her er det stille..

Da blir det kveld på meg og her.
Natta! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollemor

Trollemor

26, Osterøy

Er ei Trønderjente som har flyttet til Vestlandet (ja I know, sykt..;)), er etablert ute på landet med mann, barn og småbruk. Driver nettbutikken www.trollemor.no og er veldig glad i handarbeid, som etter hvert etter planen skal prege butikken. Hva fremtiden bringer vites enda ikke. Har bachelorgrad innen multimedieteknologi, som foreløpig ikke er tatt i bruk. Har du en jobb ledig som VJ er jeg interessert;)

Kategorier

Arkiv

hits